"LADDAR..."

Välkommen till GADDEN

Projektledarna har ordet

När vi fick frågan om att vara projektledare för GADDEN 2018 var det med väldigt mycket spänning, glädje och förväntan som vi antog uppdraget. Redan från start fanns det samtidigt en stor respekt för uppdraget och en del fjärilar i magen med i bilden. Känslan kunde för oss båda liknas vid att ha gjort en anmälan till Lidingöloppet och precis fått startnumret i inkorgen. Ett års förberedelse och träning för att nå en så bra tid som möjligt. Ett år fyllt med planering, diskussioner, möten och event för att göra den bästa mässan någonsin.

Ingen hade för 36 år sedan kunnat ana att GADDEN skulle växa från att bestå av en arbetsgrupp på fyra handelsstudenter och sju utställande företag till att bli nordens största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare. Idag har den lilla arbetsgruppen utökats till en projektkommitté om 15 personer och antal företag har växt till drygt 100. Vi i årets projektkommitté är otroligt stolta och tacksamma över att ha fått förtroendet att fortsätta arbetet med GADDEN.

Det här året har krävt mycket tid och energi från samtliga i projektkommittén samtidigt som det varit väldigt lärorikt och fått oss alla att växa som individer. Vad vi människor behöver för att växa och må bra är dock individuellt och olika för alla. Vi bör varje dag reflektera och fundera över vad vi själva mår bra av, vilken vardag vi vill leva i och vilka utmaningar vi vill anta. Det är självfallet ingen enkel uppgift utan det är precis som med allt i livet, vi måste träna och öva för att utvecklas.

Vi ser fram emot två fantastiska dagar 13–14 november med alla mässbesökare där vi tillsammans ska forma vår morgondag. Besök GADDEN och ”Shape your tomorrow” utifrån dina egna förutsättningar och din egen målbild. Det spelar ingen roll om det är genom att gå på kontaktsamtal, hänga i en lounge tillsammans med klasskamrater, lyssna på spännande talare eller mingla med företag i skolans korridorer. GADDEN har något för alla!

Nu är det inte 30 km i Lidingös terräng som väntar utan det är den 36:e upplagan av GADDEN som ligger i fokus. Hela projektkommittén står nu redo vid startlinjen och med nästan ett års förberedelser tillsammans i bagaget är vi mer redo än någonsin att skapa oförglömliga mässdagar.

Välkommen till GADDEN, nu kör vi!

Med vänliga hälsningar, 
Malin Källgren, Projektledare
Max Hansson, Vice Projektledare och Ekonomiansvarig

Stort tack till våra sponsorer