"LADDAR..."

Välkommen till GADDEN

Projektledarna har ordet

Det är med glädje och stolthet som vi nu kan meddela att vi har tagit över stafettpinnen och att arbetet med GADDEN 2019 års mässa officiellt är igång. Det har snart gått två månader sedan sex ambitiösa och drivna studenter tillsattes och numera tillsammans utgör första delen av 2019:s projektkommitté. Om vi är taggade? Vi är extremt taggade!

Det är med skräckblandad förtjusning vi tar oss an det här uppdraget. Vi vet att det kommer bli en stor utmaning trots att vi har flera års fantastiska mässor i bagaget att luta oss tillbaka mot. Det här är en möjlighet som inte liknar något vi tidigare gjort och det ska bli otroligt roligt att vara med och utveckla en mässa som i år anordnas för det 37:e året i rad.

Vi kommer (förhoppningsvis) se tillbaka på den här utmaningen om ett år och minnas några av de roligaste och mest meningsfulla stunderna i våra liv. Vår förhoppning är att alla studenter, utställare och sponsorer ska se tillbaka på GADDEN 2019 som något av det bästa de varit med om. Arbetet för att uppnå det målet börjar nu!

GADDEN är en av årets största händelser på Handels och med ett fantastiskt crew på drygt hundra studenter är mässan ett av de projekt som flest studenter är med och engagerar sig i. Kanske är det just därför mässan brukar vara så uppskattad av alla som besöker den.

Vi är för tillfället åtta personer i projektkommittén men vi ska bli fler. Vill DU vara med på den här resan och skapa en av nordens största arbetsmarknadsmässor? Sök då till projektkommittén innan den 24 februari kl. 23.59!

Välkommen till GADDEN, nu kör vi!

Med vänliga hälsningar, 
Alexandra Thörnroos, Projektledare
Linus Olsson, Vice Projektledare och Ekonomiansvarig

Stort tack till våra sponsorer