"LADDAR..."

Välkommen till GADDEN

Projektledarna har ordet

Det har gått ett par månader sedan vi tog över rodret för GADDEN 2019. Vi är fortfarande lika glada och stolta över uppdraget som när vi fick det första samtalet om att vi skulle få vara med och arrangera årets största händelse här på Handels.

Vi tar oss an det här uppdraget med skräckblandad förtjusning. Vi vet att det kommer bli en stor utmaning trots att vi har flera års fantastiska mässor att luta oss tillbaka mot. Det här är en möjlighet som inte liknar något vi tidigare gjort och det ska bli otroligt roligt att vara med och utveckla en mässa som i år anordnas för det 37:e året i rad.

Vi kommer (förhoppningsvis) se tillbaka på den här utmaningen om ett år och minnas några av de roligaste och mest meningsfulla stunderna i våra liv. Vår förhoppning är att alla studenter, utställare och sponsorer ska se tillbaka på GADDEN 2019 som något av det bästa de varit med om. I skrivande stund, bakom kulisserna, jobbar vi för att kunna erbjuda studenter här på Handelshögskolan i Göteborg möjligheten att träffa framtida arbetsgivare, smaka en läskande dryck från någon av våra fantastiska sponsorer, eller kanske finna kärleken tvärs över bordet på banketten, vad vet vi?

Är du och ditt företag intresserade av att ställa ut eller synas på GADDEN-mässan? Eller vill du få mer information om vad det innebär? Oavsett anledning är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i årets kommitté!

Välkommen till GADDEN, nu kör vi!

Med vänliga hälsningar, 
Alexandra Thörnroos, Projektledare
Linus Olsson, Vice Projektledare och Ekonomiansvarig

Stort tack till våra sponsorer