"LADDAR..."

Välkommen till GADDEN

Projektledarna har ordet

Vi är oerhört stolta och glada över att nyligen ha tagit över ansvaret för GADDEN. Mässan arrangeras i år för 38:e året i rad och är en av Handels största händelser. När det första samtalet kom om att vi skulle få vara med och ansvara för detta fantastiska projekt så kände vi både nervositet inför uppdraget och ansvar gentemot alla som ser fram emot dessa dagar.

Vi är väl medvetna om att det kommer bli ett uppdrag som innebär stora utmaningar och en del svårigheter men också många skratt och fina minnen. Vi har flera års erfarenheter från tidigare enastående mässor som kommer hjälpa oss på vägen mot våra mål. Det här är verkligen en möjlighet som slår allt vi tidigare gjort och som vi är otroligt glada över att få vara del av!

Med temat A brighter future vill vi uppmärksamma allt som händer i världen och de utmaningar som kommer med det. Vi blickar framåt och tillsammans ser vi positivt på framtiden!

Är du och ditt företag intresserade av att ställa ut eller synas på GADDEN-mässan? Eller vill du få mer information om vad det innebär? Oavsett anledning är du varmt välkommen att kontakta någon av oss i årets kommitté!

Välkommen till GADDEN 2020, nu kör vi!

Med vänliga hälsningar, 
Caroline Ekblad, Projektledare
Matilda Johansson, Vice Projektledare och Ekonomiansvarig

undefined undefined

Stort tack till förra årets sponsorer