"LADDAR..."

Historia

37 år med gadden

GADDEN är Handelshögskolan i Göteborgs arbetsmarknadsmässa för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare. Mässan, som startade redan 1982, är Nordens största i sitt slag och gästas varje år av flera tusen besökare och ungefär 100 utställande företag och organisationer. GADDEN 2019 går av stapeln den 12-13 november. Utöver detta arrangeras även inspirerande föreläsningar och workshops som du är välkommen att anmäla dig till senare i år. Föreläsare som bland annat talat på GADDEN är Alex Schulman, Kajsa Bergqvist och Ola Serneke. Båda mässdagarna avslutas med fantastiska kvällsaktiviteter, tisdagen med ett mingel och onsdagen med en storslagen bankett.

GADDEN är HHGS största projekt och drivs helt och hållet av studenter. Projektkommittén består av femton studenter som arbetar under nästan ett helt år med planering och förberedelser inför mässan. Under hela året håller GADDEN i flertalet evenemang på Handelshögskolan, flera av dem arrangeras ihop med våra huvudsamarbetspartners EY och Handelsbanken. År 2017 lämnade vi mässkatalogen bakom oss och lanserade istället GADDEN-appen. Detta beslut grundade sig i miljömässiga skäl och vi valde därmed samma år att bli en helt vegetarisk mässa.

Varje år har GADDEN ett tema som sätter tonen för mässdagarna. Förra årets tema var ”Shape Your Tomorrow” där syftet var att framhäva att vi alla har en möjlighet att forma vår morgondag, vår egen såväl som vår gemensamma. I dagens samhälle när valen är många är det lätt att hamna i obalans och känna sig överväldigad. Förra årets tema ville bidra till balans, där både privatliv och karriär får plats att blomstra. Mer om förra årets tema kan du läsa om i "Årets Tema" under "Årets Mässa". 2019 års tema presenteras i maj.

Stort tack till våra sponsorer