"LADDAR..."

Sök projektkommitté

Projektkommittén 2019

GADDENs projektkommitté 2019 behöver bli komplett och därför söker vi dig som vill vara med i HHGS största projekt och skapa Sveriges vassaste arbetsmarknadsmässa! Det finns många fördelar med att vara med - förutom ett fantastiskt roligt och lärorikt år finns det stora möjligheter till att knyta nya kontakter såväl på universitetet som med företag. Framförallt kommer du att få vänner för livet!

Ansöker gör du genom att fylla i blanketten längst ner på sidan, där får du inte glömma bort att motivera varför just DU passar för den post som du söker. Du får självklart söka fler än en post!
Sista ansökningsdag är söndag den 24e februari klockan 23.59!

 • Vi söker nu sju drivna personer till följande poster:
  • Vice Eventansvarig
  • Vice Sponsoransvarig
  • Logistikansvarig
  • Hållbarhetsansvarig
  • Art Director
  • Kommunikationsansvarig

Kontaktsamtalsansvarig

 • Vi ser fram emot just din ansökan! Nedan finner du information om respektive post.

Ansöker gör du längst ner på sidan.

Vice eventansvarig

I posten som Vice Eventansvarig har du tillsammans med Eventansvarig det övergripande ansvaret för de evenemang som anordnas i samband med GADDEN. Vice Eventansvarig är delaktig i planering och genomförande av flera spännande event som sker löpande under året, bland annat för finalbanketten som avslutar mässan. Posten innebär även ett tätt och roligt samarbete med Sponsoransvariga i arbetet med att finna samarbetspartners till mässan – främst för att ordna sponsorer till de olika eventen. Vi söker en kreativ själ med ett öga för detaljer som har en god förmåga att planera och strukturera. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och stresstålig. Om du har tidigare erfarenhet av evenemang är detta ett plus, men det viktigaste är att du brinner för att anordna event!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Vice Eventansvarig får du mer än gärna kontakta Sara Lindgren via mail: [email protected]

Vice sponsoransvarig

Som Vice Sponsoransvarig kommer du att vara en del av sponsorgruppen vilket innebär ett nära samarbete med Sponsoransvarig. Din primära uppgift kommer vara att skapa riktigt snygga och välfyllda lounger för såväl företagsrepresentanter som studenter - en perfekt möjlighet för att sätta din prägel på mässan! Du kommer dessutom ansvara för luncherna som serveras under mässan, så som VIP-luncherna, och  för GADDENs löpande event under året. Rollen innebär ett tätt och roligt samarbete med eventansvariga.

Posten som Vice sponsoransvarig är som klippt och skuren för dig som är framåt och har lätt för att skapa nya kontakter. Det är även viktigt att du tycker det är roligt att sälja in GADDENs varumärke samt att du har ett öga för detaljer. Stämmer detta in på dig? Tveka då inte en sekund på att skicka in din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Vice Sponsoransvarig får du mer än gärna kontakta Lina Nygren via mail: [email protected]

logistikansvarig

Som Logistikansvarig kommer du att vara med och utforma mässans utseende och du kommer att ha det övergripande ansvaret för alla transporter innan och under mässan. Du kommer även att vara ansvarig för att talare och företagsrepresentanter får ett professionellt välkomnande när de anländer till mässan. Viktiga uppgifter för denna roll är även att samarbeta med Volvo Cars och att förbereda bilarna inför mässdagarna.

Vi söker dig som med känsla för service, flexibilitet och kreativitet kan bemästra logistikens alla konster. Är du en person som med stort engagemang kan bidra med kvalitét och struktur i det arbete du utför och vill ta dig an rollen som Logistikansvarig, skall du helt klart söka denna post! Observera att B-Körkort är ett krav för att söka denna post!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Logistikansvarig får du mer än gärna kontakta Gustav Enström via mail: [email protected]

hållbarhetsansvarig

GADDEN är sedan fyra år tillbaka en miljömärkt arbetsmarknadsmässa och vi har som ambition att ligga i framkant bland Sveriges mässor med vår hållbarhetssatsning. Så, brinner du för hållbarhet och utveckling? Då är posten som GADDENs Hållbarhetsansvarig definitivt något för dig!

Din huvuduppgift är att utveckla GADDENs hållbarhetsarbete och minska projektets ekologiska avtryck, något som skall genomsyra hela projektet. Du kommer även att ansvara för den sociala hållbarheten inom projektet. Utrymme ges även för dig att sätta din egen prägel på tjänsten och hitta nya spännande hållbarhetsutmaningar att ta dig an. Vi söker dig med stort intresse för hållbarhetsfrågor som ständigt kommer aktualisera och argumentera för ett hållbart arbete genom hela projektet, oavsett område eller fråga. Som Hållbarhetsansvarig tar du egna initiativ och försöker finna nya lösningar och vägar för att ständigt förbättra GADDENs verksamhet och utformning.

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Hållbarhetsansvarig får du mer än gärna kontakta Gustav Enström via mail: [email protected]

art director

Är du den mest kreativa getingen på Handels? Har du ett intresse för att arbeta med grafisk design? Då ska du absolut söka posten som GADDENs Art Director. I din roll kommer du att ansvara för den grafiska utformningen av samtliga trycksaker samt det tema som kommer att genomsyra allt GADDEN gör under året, allt från event till hemsida och app.

Du kommer att arbeta tätt ihop med Marknadsansvarig och Kommunikationsansvarig för att marknadsföringen av GADDEN 2019 ska bli så lyckad som möjlig. Tidigare erfarenhet av arbete inom Adobe InDesign, Illustrator eller Photoshop är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är villig att lära dig! Om du har arbetsprover bifoga gärna dessa tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Art Director får du mer än gärna kontakta Jessica Svedberg via mail: [email protected]

kommunikationsansvarig

Är du duktig på att skriva och har ett öga för marknadsföring kommer du att passa perfekt som GADDENs Kommunikationsansvarig. Din huvuduppgift är att sammanställa den information och de texter som ska publiceras på GADDENs hemsida, app och informationskanaler under året - du kommer att fungera som ansvarig utgivare. Du ansvarar även för uppdatering av våra kanaler på sociala medier där du har chansen att utveckla nya kanaler och sätta din prägel på GADDEN 2019. Under mässan kommer du att ansvara för att organisera all information som behöver nå ut till besökarna, främst genom informationsdiskarna.

Arbetet innebär ett nära och roligt samarbete med Marknadsansvarig och Art Director. Vi söker dig som är kommunikativ och något av en “like-magnet”! Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ där du förverkligar de idéer du har. Känner du att denna beskrivningen passar in på dig? Tveka inte en sekund till, sök!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Kommunikationsansvarig får du mer än gärna kontakta Jessica Svedberg via mail: [email protected]

kontaktsamtalsansvarig

Till denna post söker vi dig som vill vara en del av företagsgruppen och vara ansvarig för kontaktsamtalen under GADDEN 2019. Ett kontaktsamtal innebär att en utvald student och en företagsrepresentant träffas för ett kortare möte eller eventuell anställningsintervju. Under mässan kommer det att genomföras cirka 500 kontaktsamtal, vilket är en unik möjlighet att förstärka interaktionen mellan företagsrepresentanter och studenter. Ditt ansvar är att organisera och samordna dessa samtal samt hålla en löpande kontakt med de utställare som väljer att hålla kontaktsamtal under GADDEN. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och flexibel. Vill du vara med och skapa denna oerhört viktiga kontakt mellan näringsliv och studenter? Sök nu nu nu!

 • Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Kontaktsamtalsansvarig får du mer än gärna kontakta Alice Holmberg eller Sebastian Strömland via mail:

[email protected]

Stort tack till våra sponsorer