"LADDAR..."

Crewansökan

sök till årets crew

Äntligen har det blivit dags att söka till GADDENs crew!

Som crew under GADDEN-mässan den 12-13 november är du med och formar Nordens största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare. Varje år besöks mässan av drygt 5000 besökare och 100 företag. För att mässan ska fortsätta utvecklas behövs det ett crew som är med och hjälper till under mässdagarna! Vi jobbar varje år för att bli bättre och strävar alltid efter att leva upp till våra ledord kvalitet, ödmjukhet, respekt, flexibilitet, engagemang, förtroende och sammanhållning.  Vårt crew är inriktade på olika områden och har olika huvuduppgifter under mässdagarna, se längre ned för en kort beskrivning av varje crew. Om ni har några frågor eller funderingar gällande de specifika crewposterna går det suveränt att höra av sig till respektive ansvarig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Crewbeskrivningar

EL & IT-crew
Är du den alla dina kompisar kommer till med tekniska problem? Då ska du söka EL & IT-crew! Som EL & IT-crew ser ni till att allt det uppkopplade och elektriska fungerar under mässan. Skärmar, prylar som utställarna har i sina montrar, wifi-lösenord och uppkopplingsproblem blir en del av dina arbetsuppgifter. Ni som crew hjälper även till vid alla presentationer som äger rum under mässdagarna, t.ex. lunchföreläsningar och talarpresentationer. Är du självständig, gillar att ta ansvar och har den där extra tekniska touchen som många av oss saknar är EL & IT-crew rätt crew för dig!

Har du frågor angående EL & IT-crew är du välkommen att höra av dig till
Jessica Svedberg, Marknadsansvarig
Email: marknad@gadden.com

Transportcrew
Är det du som, med ett leende på läpparna, är det första ansiktet som företagen möter när de kommer till Göteborg? Har du koll på varje gatuadress i hela stan och är den som behåller lugnet även i rusningstrafik? Då är det Transportcrew du ska söka! Ni som crew transporterar utställare, deras utrustning och talare till och från mässan på ett smidigt, proffsigt och säkert sätt. Du som person är serviceinriktad, trevlig, har sinne för att bemöta människor professionellt och är en äkta problemlösare med god kännedom om Göteborgstrafiken. Lägg till ett B-körkort och du är som gjord för att söka Transportcrew! För dig som söker Transportcrew kommer GADDEN 2019 bli en fartfylld upplevelse med mycket eget ansvar.

Krav:
- B-körtkort i minst två år
- 21 år fyllda

Har du frågor angående transportcrew är du välkommen att höra av dig till
Carl Larsson, Logistikansvarig
Email: logistik@gadden.com

Mässcrew
Är du en mästare på att lägga schackmönster, gömmer det sig en dold mattläggare i dig eller är du Göteborgs bästa möbelflyttare? Då är det perfekt för dig att söka Mässcrew! Ni som crew har ansvar för att bygga upp och plocka ned mässan och att ta skolan till nya nivåer genom att förvandla skolan till den gul-svarta mötesplats som GADDEN är. Mässcrew bidrar med ett professionellt intryck genom att vara företagen behjälpliga med montage av montrar samt hålla mässområdet oklanderligt, goda möjligheter till företagsmingel utlovas! Du som söker Mässcrew är en lagspelare av rang, serviceinriktad, lösningsorienterad och tar med enkelhet egna initiativ. Stresstålighet och förmåga att behålla lugnet är även ett plus i kanten då Mässcrew’s time to shine är dagen innan när mässan byggs upp. Joina Mässcrew för en unik lagutmaning i mässbyggande samt stora möjligheter till mässmingel och kontaktsamtal!

Har du frågor angående Mässcrew är du välkommen att höra av dig till
Gustav Enström, Mässansvarig
Email: massa@gadden.com

Lunch och Loungecrew
Älskar du goodiebags och brinner för att exponera alla nyheter våra sponsorer släpper under mässan? Eller är din hemliga passion möjligtvis lunch & frukostservering och du har sinne för hur man servar och bemöter kunder? Då kommer du passa perfekt i Lunch & Loungecrew! Ni som crew sköter om företags- och studentloungerna, serverar frukost och lunch till företagen, delar ut goodiebags, välkomnar våra talare samt ser till så att resterande crew har det skönt när de kopplar av i crewloungen. Ni är ett lagorienterat crew med stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenheter av café, restaurang eller servering är en fördel men inget krav. Du som söker Lunch & Loungecrew har nära till skratt och är en serviceinriktad person. Du är också en bra lagkamrat som gärna jobbar i grupp!

Har du frågor angående Lunch & Loungecrew är du välkommen att höra av dig till:
Lina Nygren - Sponsoransvarig
Robin Nilsson - Vice sponsoransvarig
Mailkontakt: sponsor@gadden.com alt. v.sponsor@gadden.com

Kontaktsamtalscrew
Brinner du för att knyta kontakter och hjälpa andra att utöka sitt kontaktnät? Är du samtidigt lösningsorienterad och kan hålla många saker i huvudet samtidigt? Då passar du perfekt som Kontaktsamtalscrew!

Varje år arrangeras kontaktsamtal under mässan där studenter får möjlighet att i enrum träffa företag för ett mer personligt möte. Det är du som ingår i Kontaktsamtalscrew som skapar förutsättningarna för att dessa samtal blir av! Här får du chansen att komma nära två till tre av våra mest attraktiva företag för att se till så att deras kontaktsamtal genomförs på ett professionellt och smidigt sätt, samt att underlätta företagens och studenternas framtida nätverk. Kanske är det tack vare dig någon av Handelsstudenterna fixar sitt drömjobb på GADDEN?

Har du frågor angående Kontaktsamtalscrew är du välkommen att höra av dig till:
Caroline Johansson, Kontaktsamtalsansvarig
Email: kontaktsamtal@gadden.com

Informationscrew
Är du en utåtriktad person med sinne för service som älskar att träffa nya människor? Har du enkelt för att ta egna initiativ och lösa problem, samt brinner för att hjälpa andra? Då är Infocrew något för dig!

Ni som crew är ofta det första ansiktet som mässbesökarna möter när de kommer till GADDEN och Handelshögskolan. Tillsammans ansvarar ni för att vägleda, visa och förklara så att alla hittar rätt och får bästa möjliga intryck av mässan. Arbetsuppgifterna innebär att bistå med all tänkbar information kring mässan i vår reception och i våra infodiskar, sköta biljetterna till föreläsningar, lösa eventuella problem samt vara allmänt hjälpsam och trevlig. Att vara Infocrew innebär att man får en bra överblick och kännedom om mässan, möjlighet till många personliga möten med företag och därigenom bra förutsättningar för att kunna nyttja mässan på bästa sätt!

Som person är du väldigt serviceinriktad och har enkelt för att hjälpa människor samt att ta egna initiativ. Tidigare erfarenheter inom serviceyrket är meriterande men inget krav.

Har du frågor angående Informationscrew är du välkommen att höra av dig till:
Moa Udén, Kommunikationsansvarig
Email: kommunikation@gadden.com

Hållbarhetscrew
Har du ett genuint intresse för hållbarhet, är nyfiken och vill bidra till att utveckla GADDENs hållbarhetsarbete? Är du engagerad, ansvarstagande och vill inspirera företag, besökare och crew till ett mer hållbart agerande? Brinner du för att göra en verklig skillnad för framtiden genom att minska mässans miljöpåverkan och öka dess sociala hållbarhet? Då är det dig vi söker till Hållbarhetscrew!

Som en del i GADDENs Hållbarhetscrew ansvarar du för att ta fram underlag till årets hållbarhetsanalys. Genom observationer, intervjuer och egna förslag har du möjlighet att påverka hur mässan ser ut i framtiden. Du kommer också ansvara för att svara på frågor om GADDENs hållbarhetsarbete, vägleda crew och besökare, samt säkerställa att GADDENs hållbarhetsrelaterade mål efterlevs. I år har vi ett ökat fokus på social hållbarhet genom ett samarbete med Ung Cancer. Som Hållbarhetscrew kommer du ansvara för att informera besökare om detta samarbete samt vara behjälplig vid pärlstationerna.

Ta chansen att verkligen göra skillnad medan du får erfarenheter och minnen för livet! Ansök till Hållbarhetscrew och bidra till en mer hållbar arbetsmarknadsmässa!

Har du frågor angående Hållbarhetscrew är du välkommen att höra av dig till:
Lina Andersson, Hållbarhetsansvarig
Email: hallbarhet@gadden.com

Företagsvärd
Vill du få en unik chans att komma företagen närmare på GADDEN? Är du serviceinriktad, positiv, och en problemlösare som brinner för att knyta kontakter? Sträcker du gärna ut en hjälpande hand och tar egna initiativ? Då passar du perfekt som Företagsvärd! Som Företagsvärd ansvarar du personligen för ett eller ett par av de utställande företagen och fungerar som deras kontaktperson under mässdagarna. Du finns där som ett stöd för företagsrepresentanterna under hela GADDEN och löser alla eventuella problem som kan uppstå. Du som söker är självständig, ansvarsfull, flexibel och gillar att ta egna initiativ. Som Företagsvärd erbjuds du en unik möjlighet att komma några av mässans företag närmare än någon annan. Denna chans vill du inte missa, så sök Företagsvärd nu!

Har du frågor angående att vara Företagsvärd är du välkommen att höra av dig till:
Alice Holmberg - Företagsansvarig
Sebastian Strömland - Företagsansvarig
Mailkontakt: alice.holmberg@gadden.com alt. sebastian.stromland@gadden.com

Foto & PR-crew
Brinner du för att fånga ögonblick och älskar att föreviga minnen? Är du snabbtänkt och har förmåga att se detaljer i diverse situationer som uppstår? Gillar du att fotografera och redigera bilder i Photoshop? Du kommer att stormtrivas i Foto & PR-crew!

Ni i Foto & PR-crew kommer att fotografera under mässan och på de olika eventen som sker när mässan är öppen. Under mingel och bankett får ni dock vila upp er och hinner njuta fullt ut av eventen tillsammans med resterande i crew.

Förutom att fotografera så ingår även bildredigering och då att snabbt ladda upp de tagna bilderna på GADDENs olika sociala medier så att alla kan se hur vi har det. Erfarenhet av fotografering och kunskaper i Photoshop och Lightroom är meriterande men inget krav. Arbetsprover får gärna skickas till art.director@gadden.com.

Krav:
- Egen kamera inkl minneskort och batteri
- Dator

Har du frågor angående Foto & PR-crew är du välkommen att höra av dig till:
Lisa Palmér, Art Director
Email: art.director@gadden.com

Eventcrew
Är du Handels okrönte eventfixare, eller stans bästa middagsbjudare? Sök Eventcrew och få chansen att spela ut alla dina eventegenskaper! Tillsammans med de andra i eventcrew ansvarar ni för det praktiska på de event som äger rum under mässan som After Fair Mingel och Banketten. Ni är också med och fixar under eventet Empowering our Crew den 16 oktober.  Det blir ett nära samarbete med Sara och Ida, så du som jobbar bra i lag, är kreativ, social, har ett öga för detaljer, är stresstålig samt lösningsorienterad passar utmärkt in i eventcrew!

Har du frågor angående att vara Eventcrew är du välkommen att höra av dig till:
Sara Lindgren - Eventansvarig
Ida Gustafsson - Vice Eventansvarig
Mailkontakt: evenemang@gadden.com alt. ida.gustafsson@gadden.com

Övriga frågor och funderingar

Vart äger GADDEN rum?
Mässan går av stapeln på Handelshögskolan som för två dagar görs om till en svart och gul bikupa.

Vilka tider och dagar är det som gäller?
Mässan bygger vi upp tillsammans den 11 november och sedan hänger vi såklart heldagar den 12-13 november när mässan går av stapeln. Utöver detta så ses vi alla för en viktig informationsträff och crewmöte den 26 september. Vidare kan ni skriva upp 9 och 16 oktober i er kalender och ladda för fest.

Vad är det bästa med att vara crew?
Förutom möjligheten till att knyta kontakter med företag och utöka sitt eget kontaktnätverk inför framtiden så får även crew gå på exklusiva event såsom mingel och bankett. Det absolut bästa med att vara crew skulle vi dock säga är att man får skapa massa nya minnen tillsammans, träffa nya kompisar och ha det fantastiskt roligt!

Jag känner att jag har fler frågor, vem vänder jag mig till?
Det går toppen att ta kontakt med vår projektledare Alexandra Thörnroos på projektledare@gadden.com.

Stort tack till förra årets sponsorer