"LADDAR..."

Partners


EY & Handelsbanken

EY & HANDELSBANKEN

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. GADDEN har kommit att bli en betydelsefull plattform för oss i sökandet av nya talanger. Att locka och behålla begåvade människor är en grundläggande faktor för EY’s framgång på marknaden.

Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Som huvudsamarbetspartner till GADDEN får EY en plats i rampljuset på den största arbetsmarknadsmässan i sitt slag, men desto viktigare, ger detta oss möjligheten att knyta kontakter med studenter och bygga värdefulla relationer för framtiden.

Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Vi tänker långsiktigt och för oss är det helt naturligt att bedriva en hållbar bank över tid, där vi värnar om kunder, miljö och våra medarbetare.

Vi har en stor intern arbetsmarknad som gör det möjligt att pröva nya utmaningar, både nationellt som internationellt och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova olika roller under karriären hos oss.

Vi tror att GADDEN kommer att fortsätta leverera medarbetare som delar våra värderingar till vår organisation. Vi ser fram emot att träffa dig!

Stort tack till förra årets sponsorer