"LADDAR..."

Sök Kontaktsamtal

Varje år arrangeras cirka 500 kontaktsamtal där GADDEN skapar möten mellan företag och studenter. Genom ett kontaktsamtal får du som student möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare. Ett kontaktsamtal kan vara upplagt på olika sätt, exempelvis likt en renodlad arbetsintervju eller som en möjlighet för företaget att berätta mer om sin verksamhet. Alla kontaktsamtal ägde rum på Handelshögskolan under mässdagarna 12-13 november 2019.

Varför skall jag söka kontaktsamtal?

Vi vill ge studenter på Handelshögskolan chansen att möte andra studenter som fått jobb genom kontaktsamtal på GADDEN!

Möt Nina Littorin - Jag har alltid varit intresserad av bankvärlden och hört mycket gott om Handelsbanken som företag. När jag läste mitt andra år på Handelshögskolan såg jag att man kunde söka kontaktsamtal med Handelsbanken vilket verkade vara en väldigt bra möjlighet. Ett tag efter mitt kontaktsamtal blev jag kontaktad av Handelsbanken igen och de frågade om jag kunde komma på en andra intervju. Under våren började jag jobba deltid på en av bankens kontor i Göteborg. Efter det har jag jobbat på Handelsbanken under två somrar och även under mina studier. Jag jobbar som customer service associate.

Mitt råd till andra studenter är att söka kontaktsamtal även om du läser ditt första eller andra år. Det är en bra möjlighet att möta sitt drömföretag och för att stärka sitt nätverk!

Möt Stina Magnusson - Det var under ett kontaktsamtal på GADDEN 2017 som jag för första gången mötte min nuvarande arbetsgivare Academic Work. Där och då hade inte Academic Work någon tjänst de kunde erbjuda mig, men de bad mig hålla ögonen öppna för framtida erbjudanden. Några månader senare såg jag att de sökte en "Staffing and Recruitment Assistant" på Academic Work här i Göteborg. Jag såg att ansökningsperioden snart var slut, men jag sökte och skickade ett meddelande till personen som jag träffat på GADDEN. Det tog bara några timmar innan jag fick ett samtal. Det var Academic Work som ringde och berättade att de hört mycket gott om mig. Två intervjuer senare var tjänsten min. Jag tror inte att jag hade haft någon chans om det inte vore för mitt kontaktsamtal på GADDEN!

Ansökan är stängd.

Stort tack till förra årets sponsorer