"LADDAR..."

Sök projektkommitté

Projektkommittén 2020

GADDENs projektkommitté 2020 behöver bli komplett och därför söker vi Dig som vill vara med i HHGS största projekt och skapa Sveriges vassaste arbetsmarknadsmässa! Det finns många fördelar med att vara med, förutom ett fantastiskt roligt och lärorikt år finns det stora möjligheter till att knyta nya kontakter såväl på universitetet som med företag. Framförallt kommer du att få vänner för livet!

Ansöker gör du genom att fylla i blanketten längst ner på sidan, där får du inte glömma bort att motivera varför just DU passar för den post som du söker. Du får självklart söka fler än en post!
Sista ansökningsdag är söndag den 23 februari klockan 23.59!

  • Vi söker nu sju drivna personer till följande poster:
  • Evenemangsansvarig
  • Sponsoransvarig
  • Logistikansvarig
  • Hållbarhetsansvarig
  • Art Director
  • Kommunikationsansvarig
  • Kontaktsamtalsansvarig

Vi ser fram emot just din ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Nedan finner du information om respektive post.

Evenemangsansvarig

I posten som Evenemangsansvarig har du tillsammans med nuvarande Evenemangsansvarig det övergripande ansvaret för de evenemang som anordnas i samband med GADDEN. Evenemangsansvarig är delaktig i planering och genomförande av flera spännande event som sker löpande under året, bland annat för finalbanketten som avslutar mässan. I posten ingår även ett tätt samarbete med Sponsoransvariga i arbetet med att finna samarbetspartners till mässan – främst för att ordna sponsorer till de olika eventen. Vi söker dig som har en god förmåga att planera och strukturera samt är kreativ och har ett öga för detaljer. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och stresstålig. Om du har tidigare erfarenhet av evenemang är detta ett plus, men det viktigaste är att du brinner för att anordna event!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Evenemangsansvarig får du mer än gärna kontakta Julia Stenmark via mail: evenemang@gadden.com

Sponsoransvarig

I posten som Sponsoransvarig kommer du att vara en del av sponsorgruppen och jobba nära nuvarande Sponsoransvarige. Din primära uppgift kommer vara att skapa tre riktigt snygga och välfyllda lounger där företagsrepresentanter och studenter kan vila upp sig under mässan. Du kommer även att ansvara för all förtäring under mässdagarna, men även för GADDENs löpande event under året. Rollen innebär även ett tätt samarbete med eventansvariga. Om du är framåt, har lätt för att skapa nya kontakter, säljförmåga och ett öga för detaljer är det här posten för dig.

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Sponsoransvarig får du mer än gärna kontakta Emma Söderström via mail: sponsor@gadden.com

Logistikansvarig

Som Logistikansvarig kommer du att vara med och utforma mässans utseende och du kommer att ha det övergripande ansvaret för alla transporter innan och under mässan. Du kommer även att vara ansvarig för att talare och företagsrepresentanter får ett professionellt välkomnande när de anländer till mässan. Viktiga uppgifter för denna roll är även att samarbeta med Volvo Cars och att förbereda bilarna inför mässdagarna.

Vi söker dig som med känsla för service, flexibilitet och kreativitet kan bemästra logistikens alla konster. Är du en person som med stort engagemang kan bidra med kvalité och struktur i det arbete du utför och vill ta dig an rollen som Logistikansvarig, skall du helt klart söka denna post! B-Körkort är ett krav för att söka denna tjänst!

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som Logistikansvarig får du mer än gärna kontakta Jesper Nordkvist via mail: massa@gadden.com

Hållbarhetsansvarig

GADDEN är sedan fem år tillbaka en miljömärkt arbetsmarknadsmässa och vi har som ambition att ligga i framkant bland Sveriges mässor med vår hållbarhetssatsning. Så brinner du för hållbarhet och utveckling? Då är posten som GADDENs hållbarhetsansvarig definitivt något för dig!

Din huvuduppgift är att utveckla GADDENs hållbarhetsarbete och minska projektets ekologiska avtryck, något som skall genomsyra hela projektet. Du kommer även att ansvara för den sociala hållbarheten inom projektet. Utrymme ges även för dig att sätta din egen prägel på tjänsten och hitta nya spännande hållbarhetsutmaningar att ta dig an. Vi söker dig med stort intresse för hållbarhetsfrågor som ständigt kommer aktualisera och argumentera för ett hållbart arbete genom hela projektet, oavsett område eller fråga. Som hållbarhetsansvarig tar du egna initiativ och försöker finna nya lösningar och vägar för att ständigt förbättra GADDENs verksamhet och utformning.

Har du några frågor angående rollen som Hållbarhetsansvarig får du mer än gärna kontakta Jesper Nordkvist via mail: massa@gadden.com

Art director

Är du den mest kreativa getingen på Handels? Har du ett intresse för att arbeta med grafisk design? Då ska du absolut söka posten som GADDENs Art Director. I din roll kommer du att ansvara för den grafiska utformningen av samtliga trycksaker samt det tema som kommer att genomsyra allt GADDEN gör under året från event till hemsida och app.

Du kommer att arbeta tätt ihop med Marknadsansvarig och Kommunikationsansvarig för att marknadsföringen av GADDEN 2020 blir så lyckad som möjligt. Tidigare erfarenhet av arbete inom Adobe InDesign, Illustrator eller Photoshop är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du är villig att lära dig! Om du har arbetsprover bifoga gärna dessa tillsammans med din ansökan.

Har du några frågor angående rollen som Art Director får du mer än gärna kontakta Aylin Azadani via mail: marknad@gadden.com

Kommunikationsansvarig

Är du duktig på att skriva och har ett öga för marknadsföring kommer du att passa perfekt som GADDENs Kommunikationsansvarig. Din huvuduppgift är att sammanställa den information och de texter som ska publiceras i GADDEN-appen och våra informationskanaler under året, du kommer att fungera som ansvarig utgivare. Du kommer även ansvara för uppdatering av våra kanaler på sociala medier, så som Facebook och Instagram. Under mässan kommer du även att ansvara för att organisera all information som behöver nå ut till besökarna, främst genom informationsdiskarna.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Marknadsansvarig och Art Director och kommer även att få chansen att utveckla nya kanaler för sociala medier. Vi söker dig som är kommunikativ och något av en “like-magnet”! Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Tveka inte en sekund till, sök!

Har du några frågor angående rollen som Kommunikationsansvarig får du mer än gärna kontakta Aylin Azadani via mail: marknad@gadden.com.

Kontaktsamtalsansvarig

Till denna post söker vi dig som vill vara en del av företagsgruppen och vara ansvarig för kontaktsamtalen under GADDEN 2020. Ett kontaktsamtal innebär att en utvald student och en företagsrepresentant träffas för ett kortare möte eller eventuell anställningsintervju. Under mässan kommer det att genomföras cirka 500 kontaktsamtal, vilket är en unik möjlighet att förstärka interaktionen mellan företagsrepresentanter och studenter. Ditt ansvar är att organisera och samordna dessa samtal samt hålla en löpande kontakt med de utställare som väljer att hålla kontaktsamtal under GADDEN. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och flexibel.

Har du några frågor eller funderingar angående rollen som kontaktsamtalsansvarig får du mer än gärna kontakta Malin Rörfeldt eller Axel Karlsson-Alalahti via mail: malin.rorfeldt@gadden.com & axel.karlsson@gadden.com

Stort tack till förra årets sponsorer